Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlói visszajelzések

Megérkeztek a csodálatos ékszereim ízléses csomagolásban. Büszke vagyok rá, hogy viselhetem a Betti által megálmodott egyedi ékszereket. Csak ajánlani tudom Őt és kézműves termékeit mindenkinek, mindezek mellett, Betti személye, kedvessége is páratlan.

M. T. Orsi

Imádom! Még egyszer nagyon köszönöm az együttműködésed, rugalmasságod, ötleteid! Nagyon szeretem viselni, még egy laza tornacipős-blézeres szettben is öltöztet. Töltsd fel az íves verzióját is! Garantált sikert fog aratni!

F. Emese

Összhang a színekben és formákban, mindez igényességgel fűszerezve. 

M.Julianna

“Nagyon jól áll a csodás fülbevalód. Köszi Betti. 

W.Krisztina

"Az egész 2 éve kezdődött, egy Mentor Oscar díjátadón. Az egyik nyertes feleségének a nyakában megláttam egy nagyon különleges, pávás nyakláncot, ugyanolyan fülbevalóval es karkötővel. Megkérdeztem hol vette, mire azt válaszolta, Ő készítette. Azonnal rendeltem Tőle egy szettet.Majd vettem egy zöld dzsekit, aminek nagyon megtetszett a színe, de sehol nem találtam olyan színű kiegészítőt, ezért feltétlenül be kellett szereznem a faleveles kompozíciót a szülinapomra. Majd, ha már kétszer rendeltem, gondoltam megnézem a honlapját és ott megtetszett egy pillangó, de nekem nem volt elég intenzív narancssárga, mire rögtön válaszolta, semmi gond, akkor erősebb narancssárgákra festi a szárnyakat (hogy szárnyalhassak így ezzel lep(ked)tem meg magam karácsonyra. Közeledvén a Valentin naphoz, megint eszembe jutott. Van egy pink blézerem, amit nagyon szeretek, de a facebookjára kitett rózsaszín ékszerek olyan árnyalatúak, amik engem sápasztanak. Kérte, hogy fotózzam le a blézert, hogy pontosan tudja milyen árnyalatú, és már festette is mindkét oldalán a hawai rózsa mintát pont olyan árnyalatúra. Önmagában lenyűgöz, ha valami kézzel készül, de ha valami ráadásul ennyire személyreszabott/festett termék, az pedig hab a tortán! >My Dreams design textil ékszer< , le a kalappal az ügyfélközpontúságod előtt, már most gondolkozom mi legyen a nőnapi/anyáknapi/névnapi ajándékom.

K. Laura

"Köszönöm szépen csodálatos kiegészítő lesz. Alapdarab, ami minden fekete fehér szetthez tartozéknak kellene lennie. Csak ajánlani tudom"

Dániel Erika - Hősnő Coaching

"Amikor megláttam a Floral kollekciót rögtön beleszerettem. Élőben legalább ilyen szép ... sőt. Kedves és gyors a kommunikáció. A szépséges csomagolást külön köszönöm. Szeretettel ajánlom.

K-D.Mariann

"Nem is találtam a szavakat mikor kibontottam. Egy csoda lett ez a szett :))))) Nagyon-nagyon boldog vagyok! És köszönöm a kedves szavakat is. Nem is tudom mikor láttam utoljára kézzel írott kísérőt :) Még egy plusz esszenciát ad az ékszerekhez :)

G.T. Zsuzsanna

"Amikor hordom őket tele vagyok önbizalommal, örömérzéssel, életerővel és életvággyal"

K.Aliz

"A design teljesen letisztult, mégis vonzza a tekintetet. Teljesen igaz a szlogen, kifinomult szépség, ékszerekbe rejtve."

H.Andrea

"Imádom. Egyedi, karakteres és elegáns."

K.Eszter

"Tegnap megkaptam és nem csalódtam. Tökéletes a méret és nem is érzem hogy van rajtam valami. Nagyon szép. Azóta rajtam van. Szívből köszönöm!"

Davida

"Hogy mi jut eszembe, ha a nyakékemre és a My Dreams Designra gondolok? Gondos odafigyelés, aprólékos kidolgozás, egyedi kivitelezés, kifinomult szépség, egy csodás ékszerbe rejtve, ahogy ezt a szlogen is hirdeti. Olyan ékszert szerettem volna, ami különleges, kitűnik a tömegből, mégsem hivalkodó. A végeredmény pedig egyszerűen tökéletes lett. A történetnek itt viszont még nincs vége amíg napról napra új My Dreams Design ékszerek sora kápráztat el, addig nincs megállás."

J.Eszter