Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlói visszajelzések

 

 

“Nagyon jól áll a csodás fülbevalód. Köszi Betti. ❤️

W.Krisztina

 

"Az egész 2 éve kezdődött, egy Mentor Oscar díjátadón. Az egyik nyertes feleségének a nyakában megláttam egy nagyon különleges, pávás nyakláncot, ugyanolyan fülbevalóval es karkötővel. Megkérdeztem hol vette, mire azt válaszolta, Ő készítette. Azonnal rendeltem Tőle egy szettet. 

Majd vettem egy zöld dzsekit, aminek nagyon megtetszett a színe, de sehol nem találtam olyan színű kiegészítőt, ezért feltétlenül be kellett szereznem a faleveles kompozíciót a szülinapomra. Majd, ha már kétszer rendeltem, gondoltam megnézem a honlapját és ott megtetszett egy pillangó, de nekem nem volt elég intenzív narancssárga, mire rögtön válaszolta, semmi gond, akkor erősebb narancssárgákra festi a szárnyakat (hogy szárnyalhassak így ezzel lep(ked)tem meg magam karácsonyra 

Közeledvén a Valentin naphoz, megint eszembe jutott. Van egy pink blézerem, amit nagyon szeretek, de a facebookjára kitett rózsaszín ékszerek olyan árnyalatúak, amik engem sápasztanak. Kérte, hogy fotózzam le a blézert, hogy pontosan tudja milyen árnyalatú, és már festette is mindkét oldalán a hawai rózsa mintát pont olyan árnyalatúra. Önmagában lenyűgöz, ha valami kézzel készül, de ha valami ráadásul ennyire személyreszabott/festett termék, az pedig hab a tortán! My Dreams design textil ékszer , le a kalappal az ügyfélközpontúságod előtt, már most gondolkozom mi legyen a nőnapi/anyáknapi/névnapi ajándékom "

K.Laura 

 
 
"Köszönöm szépen csodálatos kiegészítő lesz. Alapdarab, ami minden fekete fehér szetthez tartozéknak kellene lennie. Csak ajánlani tudom"  ❤️
Dániel Erika - Hősnő Coaching
 
 
"Amikor megláttam a Floral kollekciót rögtön beleszerettem. ❤ Élőben legalább ilyen szép ... sőt. Kedves és gyors a kommunikáció. A szépséges csomagolást külön köszönöm. Szeretettel ajánlom."
K.-D.Mariann
 
 

"Nem is találtam a szavakat mikor kibontottam. Egy csoda lett ez a szett :))))) Nagyon-nagyon boldog vagyok!

És köszönöm a kedves szavakat is. Nem is tudom mikor láttam utoljára kézzel írott kísérőt :) Még egy plusz esszenciát ad az ékszerekhez :)"

Galambosi-Tóth Zsuzsanna

 

 

"Amikor hordom őket tele vagyok önbizalommal, örömérzéssel, életerővel és életvággyal"

K.Aliz

 

 

"A design teljesen letisztult, mégis vonzza a tekintetet. Teljesen igaz a szlogen, kifinomult szépség, ékszerekbe rejtve."

H. Andrea

 

 

"Imádom. Egyedi, karakteres és elegáns."

K.Eszter

 

 

"Tegnap megkaptam és nem csalódtam. Tökéletes a méret és nem is érzem hogy van rajtam valami. 

Nagyon szép. Azóta rajtam van. Szívből köszönöm!"

davida

 

 

"Hogy mi jut eszembe, ha a nyakékemre és a My Dreams Designra gondolok? Gondos odafigyelés, aprólékos kidolgozás, egyedi kivitelezés, kifinomult szépség, egy csodás ékszerbe rejtve, ahogy ezt a szlogen is hirdeti. Olyan ékszert szerettem volna, ami különleges, kitűnik a tömegből, mégsem hivalkodó. A végeredmény pedig egyszerűen tökéletes lett.

A történetnek itt viszont még nincs vége amíg napról napra új My Dreams Design ékszerek sora kápráztat el, addig nincs megállás."

J. Eszter