Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szárnyalj!

Szárnyalj!

"Nekem van!

- És szereted?

- Nagyon! Ennél jobban már talán csak a pávásat, ami szintén tőled van. :-)"

Ezek az egyik kedves megrendelőm F.Emese szavai a csodaszép pillangós fülbevalójáról.

DE MIÉRT ILYEN SZUPER PILLANGÓT VISELNI?

Elsősorban azért mert nagyon-nagyon különleges. Nem mindennapi, vonzza a tekintetet, kellően látványos, hogy felfigyeljenek rá, mégsem hivalkodó. Nem beszélve arról hogy extra könnyű. 

Mindezek mellett pedig ott a lelki háttere, a boldogság iránti vágy. 

Hisz, a pillangó: könnyed, játékos, csodálatra méltó, szépséges és valahogy mindig boldognak tűnik. Nem igaz?  smiley Tudom, ez kicsit viccesen hangzik, de mégis, gondolj csak bele, legbelül mikor pillangót látsz felébred benned is a vágy, hogy olyan gondtalan, kecses, és boldog légy. Ez teszi őt olyan vonzóvá. Boldoggá tesz.

És még valami. Tudtad, hogy ez a libbenő szépség  egyébként a lélek szimbóluma?

Kötődésük még szavakba öntve is megfogható: a pillangó szó ógörögül  pszükhé, ami azt jelenti: lélek.  A lepke lágy, libbenő, könnyed és megfoghatatlan, akárcsak a lélek. 

SEGÍT A NEHÉZSÉGEK IDEJÉN

Ez a szépség, létezése során csodás átalakuláson megy keresztül. Így valahányszor viseled, erőt ad életed változásainak döcögő ösvényein, a fejlődés útján. 

Megmutatja, hogy a változás lehet könnyű, örömteli és csodálatos is. 

Ezt a képességet adja neked: az átváltozás varázslatos képességét. Felhívja a figyelmed a benned rejlő lehetőségekre és energiákra, hogy képes vagy könnyedén, és örömmel telve átváltozni, növekedni, fejlődni, majd teljes pompádban és teljes valódban tündökölni és boldognak lenni.

Ebben lesz segítségedre ez a fülbevaló. Emlékeztet az erődre és a benned rejlő varázslatos lehetőségekre, mert a csoda benned van, és képes vagy mindezt a felszínre hozni, és különleges lényed kibontakoztatni. Tudom. Hiszek benned.

Válaszd ki a kedvencedet, és bontsd ki szárnyaidat, hogy repülhess.

 

"Csodaszép! Én imádom az enyémet! Köszönöm Betti!"

Petók-Nagy Reni