Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lehetek hercegnő?

Lehetek hercegnő?

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer régen, egy aprócska kis ház, aminek az udvarában csodás virágok tündököltek, és illatuk mindent betöltött.

Itt élt egy kedves kislány, Léna.

Léna, mint minden kislány sokat álmodozott a hercegnőkről, palotákról és csillogó koronákról. Nagyon vágyott rá, hogy ő is hercegnő lehessen. De sajnos nem élt palotában, és senki sem hívta hercegnőnek. Ő egy egyszerű jólelkű kislány volt, aki a mezőn játszott és a madarakkal beszélgetett.

Egy napon, amikor Léna a tó partján ábrándozva üldögélt, egy kis tündér bukkant fel előtte. A tündér neve Fényvirág volt, és csillogó szárnyakkal könnyedén repkedett körülötte. Fényvirág tudta mi Léna legnagyobb álma, és halkan a fülébe súgta: “Léna, te is hercegnő vagy.”

A kislány meglepődött. “De hisz én nem lakom palotában, és nem hordok koronát sem.”

Fényvirág mosolygott. “Ugyan, hercegnő nem ettől lesz valaki.”

"Elárulok egy titkot" - mondta a kis tündér.

"Az igazi hercegnőket nem lehet kívülről felismerni. Nem járnak csillogó ruhában, és nem laknak palotában sem. Hercegnő attól lesz valaki, hogy szép dolgok laknak a lelkében. Hogy jókedv, kedvesség és szeretet lakik benne. Megismerni jó cselekedeteiről, mosolyáról, figyelmességéről. - Ezek tesznek téged is igazi hercegnővé.”

Léna szíve megtelt boldogsággal. “Tényleg?”

Fényvirág bólintott. “Igen. Ha kedves vagy, barátságos, segítőkész, és jókedvű, akkor ragyogni fogsz, és pontosan ezektől a szép dolgoktól leszel csodás, igazi hercegnő.”

A kislány boldogan nézett Fényvirágra. “Köszönöm,” mondta. “Most már tudom, hogy minden kislány lehet igazi hercegnő.”

Léna továbbra is az aprócska házban lakott, a mezőn játszott virágok közt, de most már tudta, hogy ő is valódi hercegnő.

Nem a korona tette őt azzá, hanem a szép dolgok, amik a lelkében laktak. És ha valaki megkérdezte, hogy miért mosolyog mindig, Léna csak annyit mondott: “Mert én egy igazi hercegnő vagyok.” 

------------------------------

Én pedig most lehetővé teszem, hogy minden kis hercegnőnek igazi koronája is legyen. Csodás mese-szett fülbevalókat hoztam, igazi hercegnőknek. Keresd a webshopban.