Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetés, szállítás

 

Fizetési feltételek:

Az Eladó jogszabályi kötelezettségének eleget téve felhívja a Vásárló figyelmét, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele (termék megrendelése) az Eladó javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.

Az Eladó által üzemeltetett webáruházban fizetni előre utalással, illetve személyes átvétel során készpénzben lehet.

A fizetés módját a "Pénztár" oldal "Fizetési mód" menüpontja alatt kell kiválasztani.

Előre utalással történő fizetés: a megvásárolni kívánt termék(ek) ellenértékét a Vásárló az Eladó bankszámlájára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Eladó bankszámlájára történő megérkezését követően az Eladó intézkedik a termék(ek) Vásárló által a megrendelés során meghatározott módon történő átvételéről. (Átadás futárszolgálatnak, személyes átadás).

Az Eladó banki adatairól elektronikus levélben küld tájékoztatást a Vásárló számára.

Személyes átvétel: a megvásárolni kívánt termék(ek) ellenértékét a Vásárló az Eladó által megjelölt helyen és időben történő átvételkor készpénzben fizeti meg. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Szállítási feltételek                                                                      

A termékek árán kívül a Vevőnek a szállítási díjat is meg kell fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelenleg csak belföldre történő kiszállításra van lehetőség (Magyarország területén belül). Ezt az Eladó saját maga által szállítva, vagy fuvarozó szolgáltató igénybevételével biztosítja.

Amennyiben a Vásárló fizetési módként az előre utalást tüntette fel, úgy a megvásárolni kívánt termék(ek) ellenértékét a Vásárló az Eladó bankszámlájára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Eladó bankszámlájára történő megérkezését követően intézkedik az Eladó a termék(ek) Vásárló által a megrendelés során meghatározott módon történő szállításáról, a csomag átadásáról a futárszolgálatnak, vagy a személyes átvétel egyeztetéséről.

 

A megrendelt termék(ek)et a Foxpost Zrt. szállítja házhoz.

A megrendelt termék szállítási díja - amennyiben a csomag nem haladja meg a 2 kg-ot - a jelen ÁSZF hatálybalépésének napján a következő:

 

- Személyes átvétel esetén: Velencei tó környéke 0 Ft.

- Foxpost csomagautomatába: 1.142Ft.

- Foxpost házhozszállítás: 2.157 Ft

 

A feltüntetett díjak kizárólag az ott meghatározott korlátok (így különösen méret, súly) között érvényesek. Az e korlátokat meghaladó termékek, rendelések esetén az Eladó egyedi elbírálás alapján, eseti árajánlatot adhat a szállításra, ilyen esetekre semmilyen körülmények között nem vonatkozik az esetleg hatályban lévő ingyenes kiszállítási akció, illetve a 20.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás sem.

Az Eladó által esetlegesen megadott szállítási időpontok tájékoztató jellegűek, azok nem konkrét dátumot, időpontot jelölnek, hanem csupán közelítő becslések a vevő tájékoztatása érdekében. Meghatározott órára történő kiszállítást az Eladó nem vállal.

Az Eladó a szállítási díjak változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítást jelen ÁSZF-ben közzéteszi, és a Webáruházban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A megrendelt termék kiszállítására munkanapokon 8 és 17 óra között kerül sor. Kérjük, hogy olyan szállítási címet (pl. munkahelyi cím) adjon meg ahol ez idő alatt elérhető.

Több megrendelés leadásakor amennyiben a Vevő a második rendelés leadásakor jelzi igényét és erre az Eladó visszajelzése alapján még van lehetőség, az Eladó összevonhatja a megrendeléseket. A már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód.

 

A megrendelt termékek a termék sértetlenségét megőrző, bélelt csomagolásban kerülnek kiszállításra.

 

20.000 Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes, ettől egyes aktuális, meghirdetett akció esetében, annak feltételeinek teljesülése esetén és időtartama alatt az ingyenes szállítási díj összeghatára eltérhet. Az akciókban meghirdetett ingyenes szállítási lehetőség minden esetben a honlapon és egyéb felületeken az Eladó által a vásárlóközönség számára egyértelmű tájékoztatás keretében ismertetésre kerül.

 

Az egyéni vállalkozó a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a Foxpost Zrt. saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

 

Házhoz szállítás esetén a Vásárló által megadott címre kiszállítja a futár a csomagot. Az Eladó kéri Vásárlóit, hogy kizárólag olyan esetben válasszák ezt a szállítási módot, amennyiben a megadott szállítási címen munkaidőben, 8-17 óra között van, aki átvegye a feladott küldeményt. Miután a futár a terméket a Vásárlónak átadja, a Vásárlónak kötelessége meggyőződni a termék sértetlenségéről, a kézbesítő jelenlétében. A csomagon tapasztalt esetleges sérülés esetében ne vegye át a csomagot és kérje a helyszínen írásos jegyzőkönyv felvételét. Jegyzőkönyv hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a Vásárlónak, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt Eladó részére bemutatja. 

 

Az ÁSZF elfogadását követően a Vevő hozzájárul ahhoz, hogy számára az Eladó számlát állítson ki, melyet a Vásárló megadott e-mail címére is elküld.

A szállítási költség minden esetben a Vásárlót terheli, az ő kötelezettsége megfizetni a szállítás díját.

 

Teljesítési idő:

 

A teljesítés időpontja a megrendelt termék Vásárló részére történő megküldése/személyes átadás esetén átadása. A teljesítés várható időpontjáról az Eladó a megrendeléstől számított 48 órán belül küldött visszaigazoló elektronikus levelében tájékoztatja a Vásárlót. A megrendelt termékek általában 2-3 munkanapon belül feladásra kerülnek Eladó által, azonban amennyiben egyedi elkészítést igényelnek és az adott termék nincs raktáron, úgy a teljesítés ideje egyedileg kerül meghatározásra, melyről Eladó tájékoztatja a Vásárlót. Raktáron lévő termék esetében a termékek maximum 2-8 munkanapon belül feladásra kerülnek.

Előfordulhat kiemelkedően nagy kereslet esetén, hogy a megrendelt termék átadása valamivel hosszabb időt vesz igénybe.