Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetés, szállítás

- Személyes átvétel esetén: Velencei tó környéke 0 Ft.

- Foxpost csomagautomatába: 1.142 Ft

- Foxpost házhozszállítás: 2.400 Ft

- MPL Csomagautomatába: 1.425 Ft

- MPL Posta Pontra:  2.265 Ft

- MPL Postán maradó csomag: 2.265 Ft

- MPL házhozszállítás: 2.915 Ft

A jelenlegi kedvezmények szerint 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Fizetési feltételek:

Az Eladó jogszabályi kötelezettségének eleget téve felhívja a Vásárló figyelmét, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele (termék megrendelése) az Eladó javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.

Az Eladó által üzemeltetett webáruházban fizetni előre utalással, SUMUP fizetési linkken keresztül bankkártyával, illetve személyes átvétel során készpénzben lehet.

A fizetés módját a "Pénztár" oldal "Fizetési mód" menüpontja alatt kell kiválasztani.

Szállítási feltételek                                                                      

A termékek árán kívül a Vevőnek a szállítási díjat is meg kell fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelenleg csak belföldre történő kiszállításra van lehetőség (Magyarország területén belül). Ezt az Eladó saját maga által szállítva, vagy fuvarozó szolgáltató igénybevételével biztosítja.

Amennyiben a Vásárló fizetési módként az előre utalást tüntette fel, úgy a megvásárolni kívánt termék(ek) ellenértékét a Vásárló az Eladó bankszámlájára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Eladó bankszámlájára történő megérkezését követően intézkedik az Eladó a termék(ek) Vásárló által a megrendelés során meghatározott módon történő szállításáról, a csomag átadásáról a futárszolgálatnak, vagy a személyes átvétel egyeztetéséről.

A megrendelt termék(ek)et a Foxpost Zrt. vagy a Magyar Posta szállítja házhoz.

A feltüntetett díjak kizárólag az ott meghatározott korlátok (így különösen méret, súly) között érvényesek. Az e korlátokat meghaladó termékek, rendelések esetén az Eladó egyedi elbírálás alapján, eseti árajánlatot adhat a szállításra, ilyen esetekre semmilyen körülmények között nem vonatkozik az esetleg hatályban lévő ingyenes kiszállítási akció, illetve a 20.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás sem.

Az Eladó által esetlegesen megadott szállítási időpontok tájékoztató jellegűek, azok nem konkrét dátumot, időpontot jelölnek, hanem csupán közelítő becslések a vevő tájékoztatása érdekében. Meghatározott órára történő kiszállítást az Eladó nem vállal.

Az Eladó a szállítási díjak változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítást jelen ÁSZF-ben közzéteszi, és a Webáruházban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A megrendelt termék kiszállítására munkanapokon 8 és 17 óra között kerül sor. Kérjük, hogy olyan szállítási címet (pl. munkahelyi cím) adjon meg ahol ez idő alatt elérhető.

Több megrendelés leadásakor amennyiben a Vevő a második rendelés leadásakor jelzi igényét és erre az Eladó visszajelzése alapján még van lehetőség, az Eladó összevonhatja a megrendeléseket. A már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód.


A megrendelt termékek a termék sértetlenségét megőrző, bélelt csomagolásban kerülnek kiszállításra.

Az át nem vett csomag ismételt kiszállításának költsége a Vevőt terheli.

Az egyéni vállalkozó a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a futárszolgálat saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Házhoz szállítás esetén a Vásárló által megadott címre kiszállítja a futár a csomagot. Az Eladó kéri Vásárlóit, hogy kizárólag olyan esetben válasszák ezt a szállítási módot, amennyiben a megadott szállítási címen munkaidőben, 8-17 óra között van, aki átvegye a feladott küldeményt. Miután a futár a terméket a Vásárlónak átadja, a Vásárlónak kötelessége meggyőződni a termék sértetlenségéről, a kézbesítő jelenlétében. A csomagon tapasztalt esetleges sérülés esetében ne vegye át a csomagot és kérje a helyszínen írásos jegyzőkönyv felvételét. Jegyzőkönyv hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a Vásárlónak, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt Eladó részére bemutatja. 

Az ÁSZF elfogadását követően a Vevő hozzájárul ahhoz, hogy számára az Eladó számlát állítson ki, melyet a Vásárló megadott e-mail címére is elküld.

A szállítási költség minden esetben a Vásárlót terheli, az ő kötelezettsége megfizetni a szállítás díját.

Teljesítési idő:

A teljesítés időpontja a megrendelt termék Vásárló részére történő megküldése/személyes átadás esetén átadása. A teljesítés várható időpontjáról az Eladó a megrendeléstől számított 48 órán belül küldött visszaigazoló elektronikus levelében tájékoztatja a Vásárlót. A megrendelt termékek általában 2-3 munkanapon belül feladásra kerülnek Eladó által, azonban amennyiben egyedi elkészítést igényelnek és az adott termék nincs raktáron, úgy a teljesítés ideje egyedileg kerül meghatározásra, melyről Eladó tájékoztatja a Vásárlót. Raktáron lévő termék esetében a termékek maximum 2-8 munkanapon belül feladásra kerülnek.

Előfordulhat kiemelkedően nagy kereslet esetén, hogy a megrendelt termék átadása valamivel hosszabb időt vesz igénybe.