Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ékszer csak külsőség?

Az ékszer csak külsőség?

Vagy lelkünk tükre, mely önmagunk lényét képviseli?

 Be kell vallanom valamit.

Mikor ékszerekkel kezdtem foglalkozni zavart a gondolat, hogy az ékszer csak külsőség és bár szép, nem tesz hozzá maradandót ehhez a világhoz, az életünkhöz. hiszen ez „csak egy dísz”, amivel önnön magunkat ékesítjük, és hát ugye a szépség úgyis belülről fakad nem igaz?

Mondanom sem kell, ma már egészen máshogy gondolom.

 

Miért is?

Mert létezik ékszer, ami Rád van szabva, ami ismer, ami éppen olyan, mint Te és nem csak egy dísz, egy újabb csecse-becse, hanem egy olyan kiegészítő, ami a szó szoros értelmében kiegészít Téged. Mert képviseli és megmutatja mindazt, ami Te magad vagy. Mert megerősít abban, hogy a Te lényed milyen gyönyörű.

 

Mit érzel mikor ezekre az ékszerekre pillantasz?

 

Hogy milyen kifinomultak, lágyak, nőiesek kedvesek, harmonikusak? Hogy nincs bennük semmi hivalkodó mégis magával ragadóak, hogy van bennük valami vonzó elegancia, egy egyedi stílus, amivel azonosulni vágysz, ami szívednek kedves.

 

Hidd el ezek a jelzők Téged illetnek!

 

Hiszen kifinomult ízlésű, szelíd és kedves nő vagy.

 

Ezek az ékszerek pontosan ettől nem csak ékszerek, hanem lényed kifejező eszközei.

 

A MyDreams ékszerek sokkal többek külsőségeknél, a kifinomult, szelíd és klasszikus nő részei, lelkük egy darabja, mely szavak nélkül árulkodik viselője kifinomultságáról, stílusáról és csodás jelleméről, az érzékeny női lélek szépségéről és csodájáról.

Amint megtalálod lelked ékszerét, részeddé válik és megszűnik külsőség, csecsebecse, tárgy lenni, onnantól Te vagy, s az ékszer szépsége a Te szépséged tükre.

 

Nem így gondolod?

Tartalomhoz tartozó címkék: Cleopátra